Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Защо диджей не пусна любимата песен на Джокович в Арена 8888

Спорт

Защо диджей не пусна любимата песен на Джокович в Арена 8888

Защо диджей не пусна любимата песен на Джокович в Арена 8888 - Tribune.bg

Решението отприщи множество гневни коментари във Фейсбук

Отказ на диджей в залата на "Арена 8888" в София да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия, въпреки настоятелните молби на Новак Джокович, предизвика буря от дискусии в социалните мрежи.

По-голямата част от хората са възмутени от тази проява, тъй като един от най-великите в тениса определено заслужава тази негова молба да бъде удовлетворена.

За разлика от Гришо, който отказва да играе за и в България, Ноле не пропуска мач на Сърбия за Купа "Дейвис", донесе на родината си златен олимпийски медал и е направил десетки благотворителни акции в Сърбия, защото е приел това за своя кауза, а не се интересува само от парите.

„Ден на национална гордост, че не сме се изложили пред чужденците с "Луда по тебе". Когато ти се моли за нея най-великият атлет на едно страхотно шоу, каквото рядко има в България. Направо да полудееш. Ще я пусна някой път в университета във Виена за да компенсирам. Там нямаме срам, че сме от Балканите (което си е чудесно)“, коментира бившият министър и настоящ преподавател в австрийската столица Атанас Пеканов във „Фейсбук“. Уважаваният спортен журналист Едуард Папазян допълва: "Всички разбраха какво НЕ пусна някакъв диджей по молба на Новак Джокович. И жълтопаветният умнокрасивитет се метна в негова защита като Матросов на амбразурата. Ама искам да ги питам - някой сеща ли се каква музика пусна въпросният диджей? За което очевидно си е прибрал хонорара..."

По-рано през деня вчера във Фейсбук се появи и следното: „Сръбският антиваксър пак бил проявил простащина. Поздравления за Marten Roberto, че не е пуснал мазната чалга, която балканеца е поръчал. Трябваше и микрофона да му спре“. Този неадекватен коментар в социалната мрежа на протестъра Бебо Халваджиян взриви „Фейсбук“ като под него заваляха коментари.

„Когато мама и татко цял живот ти оставят дневни на шкафчето, ставаш ей такъв. Недодялано парвеню“, пише по този повод Борис Марков, докато бившият заместник министър на икономиката Любка Качакова коментира:

„Не знам организаторите на мача снощи дали са похвалили диджейя. Но аз мисля, че неговият отказ да пусне дори и 10 сек от любимата песен на Джокович бе много, много обиден жест. Джокович направи този мач тържество на спорта, театъра и приятелството. Той пожела да чуе българска песен. Той, великият Джокович дори не се посрами да се пазари с нашия диджей. 30, 20,10 секунди ?... Обаче нашият бетон! Каква "Луда по тебе", бе Нолееее??? Това тук е София, тук само Моцарт, Пучини и Вагнер! По тази земя поп фолк не е имало, няма и няма да има. Ние не сме балканци! На теб Григор може да ти е "братко", ама ние с теб нищо общо нямаме. И на колене да падаш, никаква "луда", никаква "по тебе" Не знам за вас, но аз много се ядосах. Да се правим на такива каквито не сме е националният ни спорт. И снощи взехме вселенския златен медал.“

Интересно е мнението по темата и на Стефан Груев: "Няколко профански извода, които си направих като страничен наблюдател.
1. Наели са те, за да озвучаваш великолепно спортно шоу, а ти си мислиш, че са се събрали да слушат музиката, която “миксираш”, придаваш си важност.
2. Срам те е да пуснеш “луда по тебе”, не на кого да е, а на жива легенда на спорта и най-вероятно един от най-великите спортисти на Света, обаче не те е срам да пускаш миксове пред стотици изкъртени наркомани, които са на тежки наркотици, по време на house party-та, хмм, възвишено…
3. Изкарваш се “принципен”, непоклатим, техно аристократ, а същевременно единственото, което показваш е, че имаш огромна липса на хумор, липса на човечност, липса на балканска идентичност, но пък притежаваш “завидна “ доза тесногръдие и псевдо възвишеност и култура".
 
А Виктория Георгиева пише: "Печеливш от разразилата се драма покрай отказа на един диджей да уважи желанието на госта, е Камелия. Макар и далеч от най-силните си години, вероятно сега поканите за участия към нея ще завалят, нищо чудно да получи покана да гостува в меката на попфолка Сърбия. 
За жълтопаветната общност пък изгря нова звезда на небосклона им. Звезда, в каквато въпросният фон се опита да се превърне, измествайки на заден план коментарите за истински значимите - Димитров иДжокович, а и за самата идея на събитието - благотворителността.
Но лично аз съм най-впечатлена от застаряващото инфантилно момче на мама и тати амеБо, който лицемерно размаха пръст срещу чалгата, благодарение на чиито приходи в семейната хазна вероятно е отгледан, а и продължава да е добре осигурен, освен че видимо през годините няма никакви скрупули да се кефи на мазните чалгаджиии в предаванията на баща си, в които предавания именно се популяризира (и продължава) чалгата във всичките и проявления".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети